MANDAG
KYLLINGFRIKASSE rotgrønnsaker, estragon & kremet saus
TIRSDAG
SPICY DAN DAN NUDLER naturli mince, sopp & chili-sesam saus
ONSDAG
WALLENBERGERE storfe/svin, potetmos & fløtesaus
TORSDAG
PUTTANESCA BAKT SEI tomatsaus, hvite bønner & kapers
FREDAG
OSTEPAI MED GRAVET LAKS feta, rødløk & sennepssaus
Det er kun leietakere som knytter seg til kantineordningen som kan benytte seg av kantinetilbudet.
Kantineordningen er basert på én forsyning per bruker hver dag. Det er ikke tillatt å spise tidlig for så å spise en gang til senere på dagen. Det er heller ikke anledning til å spise en normal lunsj, for å så ta med seg en «matpakke». Det er mulig å kjøpe en forsyning ekstra i kantinen.
Det er mulig å ta med seg lunsjen ut på terrassen i sommerhalvåret. Den enkelte må selv bringe serveringsbrett, service og avfall til oppvask og retur stasjon. Det er i utgangspunktet ikke tillatt å bringe lunsj med seg utenfor kantinen eller terrassen. Servise skal ikke bringes ut fra kantinen.
Gjestelunsj forretningsgjester:
Betales direkte i kantinen med kort. Du kan også bestille online: https://abn.sodexo.no/ Har du ikke brukernavn og passord kontakt Servicesenteret.
Gjestelunsj private gjester (venner/familie):
Registrering og betaling i kantinen med kort.
Frokost:
Frokost kan kjøpes med kort i kantinen i Rådhusgata 27, på hverdager mellom kl. 07:30 - 09:00 til kun 35 kr.
Middag med hjem / Overtidsmat:
Du kan kjøpe med restemat hjem, både varm mat og fra salat baren mellom kl. 13:00-13:30. Det koster 42,- per person og betales direkte i kantinen med kort.
Møteromsmat:
Ønsker du mat til møtet ditt?
Kantinen tilbyr bland annet påsmurte brød og baguetter og salater. Kaffe/te, bakverk, kaker, frukt og andre forfriskninger kan også bestilles. I forbindelse med jul finnes det både juletallerken og julebord. Her kan du bestille online: https://abn.sodexo.no/
Har du ikke brukernavn og passord, kan du registrere bruker på https://abn.sodexo.no/ Trenger du hjelp med din bestilling eller bruker, kontakt Servicesenteret i Rådshusgata 27. Bestilling må gjøres senest klokken 13:00 dagen i forveien og 2 dager i forveien ved bestillinger over 30 personer.