Personalrestaurant

UKESMENYEN FINNER DERE I IZY-APP

Lunsjordningen er basert på én forsyning per bruker hver dag. Det er ikke tillatt å spise tidlig for så å spise en gang til senere på dagen. Det er heller ikke anledning til å spise en normal lunsj, for å så ta med seg en «matpakke». Det er mulig å kjøpe en forsyning ekstra.

Det er mulig å ta med seg lunsjen ut på terrassen i sommerhalvåret. Den enkelte må selv bringe serveringsbrett, service og avfall til oppvask og retur stasjon. Det er i utgangspunktet ikke tillatt å bringe lunsj med seg utenfor kantinen eller terrassen. Servise skal ikke bringes ut fra kantinen.

Prisen på lunsj er avtalt mellom arbeidsgiver og Sodexo. Arbeidsgiver har mulighet til å subsidiere prisen.

Trustshop

Lengst inn i personalrestauranten i R27 finner du en Trustshop. Her kan du kjøpe wraps, påsmurt, mellommåltider og drikke til en god pris. Scann QR-koden på døren, betal for varen du ønsker, og døren vil åpnes. Som det ligger i navnet er dette en Trustshop og er basert på tillit. Vi ber om at dette respekteres. Nyt maten!

Gjestelunsj forretningsgjester: 

Kjøpes i IZY-App. Du kan også bestille online: https://abn.sodexo.no/ Har du ikke brukernavn og passord kontakt Servicesenteret.

Gjestelunsj private gjester (venner/familie): 

Kjøpes i IZY-App.

Møteromsmat:

Ønsker du mat til møtet ditt?
Kantinen tilbyr bland annet påsmurte brød og baguetter og salater. Kaffe/te, bakverk, kaker, frukt og andre forfriskninger kan også bestilles. I forbindelse med jul finnes det både juletallerken og julebord. Her kan du bestille online: https://abn.sodexo.no/

Har du ikke brukernavn og passord, kan du registrere bruker på https://abn.sodexo.no/ Trenger du hjelp med din bestilling eller bruker, kontakt kantineleder Sayed Ibrahim:
Telefon
E-post
Bestilling må gjøres senest klokken 13:00 dagen i forveien og 2 dager i forveien ved bestillinger over 30 personer.