Kontakt

Servicesenter R27 & ØV9
8:00 - 16:00

Barception ØV13
08:00 - 16:00

Ved akutt hjelp utenom ordinær kontortid:
AVARN Security: 915 02 580

Besøk gjerne Anthon Eiendom sin nettside: www.anthoneiendom.no

Sentralt i Oslo

Det finnes vel knapt noen kontoradresser med mer perfekt beliggenhet enn Rådhusgata 27 og Øvre Vollgate.

Sentralt og med fantastisk utsikt over Rådhusplassen og Oslofjorden. Nærmeste pub med uteservering ligger 30 sekunder unna, hvor vi legger opp til at fredagspilsen kan nytes i hyggelige omgivelser. Med Aker Brygge, Vika og Karl Johan i umiddelbar nærhet er det meste av shopping og serveringstilbud lett tilgjengelig. Nærmeste apotek ligger 2 minutter unna – på hjørnet av Rosenkrantz’ gate og Stortingsgata.

Vinmonopol finner du 5 minutter unna, i Rosenkrantz’ gate 11. 8 minutter unna har Posten et eget bedriftssenter i Klingenberggata 7B. Nærmeste treningssenter er SATS Nationaltheatret, som ligger 7 minutters gange fra lokalene. Det meste av offentlig kommunikasjon ligger i umiddelbar nærhet. Trikkeholdeplassen ligger rett utenfor døren og med bil kommer du rett inn i parkeringsgarasjen fra Festningstunnelen.

Taxi kan bestilles på våra skjermer i Servicesenteret i R27, entrén i ØV9 og i Barception ØV13 og det tar maks 8 minutter å gå til Flytoget. Nærmeste T-bane, buss og trikkeholdeplass er Nationaltheatret og ligger 6 minutter unna. Bysykler er å finne praktisk talt rett utenfor døren, på nedsiden av Skansen. Det tar 2 minutter å gå til Nesodden-båten på Aker Brygge.

Les merSkjul tekst