Sykkelparkering

Sykkelparkering. Det er egen låsbar sykkelparkering i byggets parkeringshus, ved siden av garderobeanlegget i 4G. Tilgang til sykkelparkeringen går via garasjeporten i Øvre Vollgate. Sykler skal ikke fraktes i eiendommens heiser eller trilles gjennom resepsjonen. Foreløpig er det lagt opp til ca. 40 parkerings­plasser for sykler i 4G. Man må bruke adgangsbrikke for å få tilgang.

OBS! Det er ikke tillatt å parkere sykler langs bygget, i blomstertrappen eller parkeringsanlegget.

Sykkelservice. Det er en egen sykkelstasjon i garasjeanlegget i 4G, som er tilgjengelig for alle på huset. Her kan man pumpe luft, skifte slange og drive med småreparasjon. Det finnes også et badekar og slange for vask av sykkel. Av verktøy finnes f.eks. dekkspaker, skrujern, unbrakonøkkel m.m.

Sykkelutleie. Kom innom Servicesenteret i R27 og lån en el-sykkel med lås når du skal i møte. Vi har 2 stykker for utlån, samt sykkelhjelmer. Lånekontrakt skal signeres før bruk og returneres  før kl. 16:00. Vi sørger for at sykkelen alltid er i topp stand for deg. Lån av sykkel gjelder i sommerhalvåret mellom kl. 08:00-16:00.

Send e-post

Ring 47678800