Kantine ØV9

MENY UKE 13

Mandag
CHICKEN MASALA med ris

Tirsdag
FISK med tilbehør

Onsdag
ASIATISK SVINEGRYTE med nudler

Torsdag
PASTAGRATENG

Fredag
GARBANZO BURGER med tilbehør

Det er kun leietakere som knytter seg til kantineordningen som kan benytte seg av kantinetilbudet.

Kantineordningen er basert på én forsyning per bruker hver dag. Det er ikke tillatt å spise tidlig for så å spise en gang til senere på dagen. Det er heller ikke anledning til å spise en normal lunsj, for å så ta med seg en «matpakke». Det er mulig å kjøpe en forsyning ekstra i kantinen.

Det er mulig å ta med seg lunsjen ut på terrassen i sommerhalvåret. Den enkelte må selv bringe serveringsbrett, service og avfall til oppvask og retur stasjon. Det er i utgangspunktet ikke tillatt å bringe lunsj med seg utenfor kantinen eller terrassen. Servise skal ikke bringes ut fra kantinen.

Gjestelunsj forretningsgjester: 

Betales direkte i kantinen med kort. Du kan også bestille online: https://abn.sodexo.no/ Har du ikke brukernavn og passord kontakt Servicesenteret.

Gjestelunsj private gjester (venner/familie): 

Registrering og betaling i kantinen med kort.

Frokost:

Frokost kan kjøpes med kort i kantinen i Rådhusgata 27, på hverdager mellom kl. 07:30 - 09:00 til kun 35,-

Middag med hjem / Overtidsmat:

Du kan kjøpe med restemat hjem, både varm mat og fra salat baren mellom kl. 13:00-13:30. Det koster 42,- per person og betales direkte i kantinen med kort.

Møteromsmat:

Ønsker du mat til møtet ditt?
Kantinen tilbyr bland annet påsmurte brød og baguetter og salater. Kaffe/te, bakverk, kaker, frukt og andre forfriskninger kan også bestilles. I forbindelse med jul finnes det både juletallerken og julebord. Her kan du bestille online: https://abn.sodexo.no/

Har du ikke brukernavn og passord, kan du registrere bruker på https://abn.sodexo.no/ Trenger du hjelp med din bestilling eller bruker, kontakt Servicesenteret i Rådshusgata 27. Bestilling må gjøres senest klokken 13:00 dagen i forveien og 2 dager i forveien ved bestillinger over 30 personer.