Kontakt Servicesenteret i Rådhusgaten 27, servicesenter@frydefulljobb.no, t. 47678800 (08.00 til 16.00)

Auditorium

Vi har et moderne auditorium til 60 personer for utleie i Rådhusgaten 27. Mat og drikke kan bestilles. Ta kontakt med Frydefull-Jobb Servicesenter (servicesenter@frydefulljobb.no, t. 47678800).

Blomsterleveranse

Om det er behov for en blomsterleveranse, ta kontakt med Frydefull-Jobb Servicesenter (servicesenter@frydefulljobb.no, t. 47678800).

Budtjenester

Ta kontakt med Frydefull-Jobb Servicesenter (servicesenter@frydefulljobb.no, t. 47678800) for å gjøre en avtale.

Crossfit Christiania

Frydefull Jobb samarbeider med CrossFit Christiania som har et bredt treningstilbud til bedrifter og privatpersoner.
CrossFit er en effektiv, morsom og inkluderende treningsform! CrossFit Christiania holder til i Øvre Vollgate 13 i store lokaler innredet med topp utstyr for funksjonell trening, og har utdannede og motiverte trenere som legger til rette for gode treningsopplever.

Gjennom samarbeidet tilbyr CrossFit Christiania gode betingelser på bedriftstrening, rabattert medlemskap og gratis prøvetimer.

  • Bedrifter tilbys 1 gratis gruppetrening med instruktør
  • Alle ansatte kan komme på gratis prøvetime
  • 20 % rabatt på årlig medlemskap
  • 15 % rabatt på månedlig medlemskap

CrossFit Christiania har også personlige trenere, naprapat, fysioterapeut og massasjeterapeut.

Ta kontakt for tilbud på bedriftstreningsopplegg, medlemskap eller for å avtale prøvetime: Oskar Nøkling – tlf: 986 73 897, e-post: oskar@crossfitchristiania.no!

Dusj og garderobeanlegg *

Har du trent eller har behov for å ta en dusj og skifte? Vårt nyoppussede dusj og garderobeanlegg i Rådhusgaten 27, etasje 4G er tilgjengelig for deg! Såpe, håndkle, adgangskort med mer får du i servicesenteret til Frydefull-Jobb. Har du glemt håndkle kan det leies av oss.

Facebook

Konseptet Frydefull Jobb er også å finne på Facebook. Her vil vi servicesenteret i R27 jevnlig komme med oppdateringer på både eksiterende og nye tilbud. Følg oss her

Fruktkurv

Ønsker du frukt på kontoret? Ta kontakt med Frydefull-Jobb Servicesenter (servicesenter@frydefulljobb.no, t. 47678800).

Husvert (vaktmester) *

Trenger du hjelp av en husvert? Våre husverter står til deres disposisjon. Send forespørsel til Frydefull-Jobb Servicesenter (servicesenter@frydefulljobb.no, t. 47678800), så skal vi prøve å hjelpe deg.

Klikk

Håndvask av bil

Hvis du leier parkeringsplass i Anthon B Nilsen kvartalet, tilbyr LemonWax håndvask av bilen der den står på parkeringsplassen – mens du er på jobb. Dette er en meget miljøvennlig håndvasketjeneste. Last ned LemonWax appen på din mobil, Ipad eller PC og lag deg en bruker ved å følge anvisningen. Ta gjerne kontakt med servicesenteret i 1. etg. for mer informasjon. Se også www.lemonwax.no.

 

Lunch i blomstertrappen

Store deilige puter legges ut i blomstertrappen ved Rådhusgaten 27 for at du skal kunne nyte lunsj ute på dager med godt vær.

Møteplass / sosiale tilstelninger / nettverksbygging

Tordenskiold Pub i Rådhusgaten 27 (inngang Rosenkrantzgaten) tilbyr naborabatt mellom 15.00 og 20.00 mandag-fredag.

20% på øl og 15% på vin (kr. 68,-/75,-) – Be om «NABORABATTEN» ved bestilling.

Paraply

Er det utrygt vær og du trenger en paraply? Du finner en til låns vi servicesenteret i Rådhusgaten 27.

Skjorterens mm

Lever det du ønsker renset i servicesenteret i Rådhusgaten 27.

Sykkel

Kom innom Frydefull-Jobb Servicesenter! Lån en sykkel med lås når du skal i møte, og returner den etter bruk. Vi sørger for at sykkelen alltid er i topp stand for deg.

Telefonreparasjon

Har du vært uheldig og knust skjermen på telefonen din? Nå kan du levere telefonen til servicesenteret i Rådhusgata 27, så blir den reparert i løpet av en halvtimes tid. Reparatør kan også skifte blant annet batteri, låseknapp, høyttalere m.m. For nærmere informasjon og avtale, samt. prisliste, kontakt Servicesenteret.